Boven
Boeken
Details
Recensie

Beijing Jinshan Lake Golfclub(北京净山湖)(Beijing Jinshan Lake Golf Club)

No.9, Shunsha Road, Xiaotangshan Town, Changping District, BeijingBekijk op de kaart

3.9
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~10:30

Vooruitbetalen

CNY 698

Boek

11:30~14:30

Vooruitbetalen

CNY 698

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7312
  • :Andere
  • :Pete•Dye
  • :2011

Baan Introductie

De Beijing Jinshan Lake Golfclub bevindt zich ten noorden van Tian Tong Yuan in Beijing, op 6 kilometer afstand. Het ligt op de as van Beijing en vormt het hart van de villa's in het noordelijke olympische gebied. Het ligt op iets meer dan 10 kilometer van het Olympisch Park en is gemakkelijk bereikbaar via wegen zoals Li Tang Lu, Jing Cheng Highway, Ba Da Ling Highway en Airport Highway. De golfclub ligt tussen bergen en water, en de locatie is handig.

De Beijing Jinshan Lake Golfclub heeft een 18-holes golfbaan met een totale lengte van 7312 yards en een standaard par van 72. De golfbaan is ontworpen door het beroemde golfbaanontwerpbureau Schmidt & Curley Golf Design en werd gedurende het hele bouwproces begeleid. Het volgt de "TPC Competitiebaanstijl" van de wereldberoemde golfbaanontwerper Pete Dye. Deze glooiende golfbaan maakt slim gebruik van natuurlijke landschappen zoals terreinvormen en berggezichten, en combineert stromend water, watervallen, bruggetjes en kenmerkende beplanting. Er worden veel ontwerpelementen van Schotse natuurlijke golfbanen gebruikt om een perfecte balans te bereiken tussen competitie en plezier, met zandbunkers en waterpartijen die strategisch zijn geplaatst.

De Jinshan Lake Clubhouse beslaat 4000 vierkante meter en heeft een klassiek Chinees ontwerp met houten roosters, zuilen en boogdeuren. De club beschikt over faciliteiten zoals restaurants, winkels, wellness, warmwaterbronnen en spa's, en heeft een elegante en ingetogen algehele stijl. De architectuur is zowel eenvoudig als sierlijk, met levendige details, samen met berggezichten en lotusvijvers, wat zorgt voor een elegante sfeer van handel, ontspanning en welzijn, en hoogwaardig entertainment. Dit weerspiegelt ook de esthetische zoektocht naar wisselende perspectieven en de eenheid met de natuur.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Fooi voor caddies CNY 200

Ondersteunde talen

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.