Boven
Boeken
Details
Recensie

Chung Shan Hot Spring Golf Club - Nieuwe Baan[中山温泉(新场-积尼告斯)](Chung Shan Hot Spring Golf Club-New Course)

Sanxiang Town, Zhongshan, GuangdongBekijk op de kaart

4.4
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~15:00

Vooruitbetalen

CNY 778

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6396
  • :76.3
  • :133
  • :Andere
  • :Jack Nicklaus
  • :1993

Baan Introductie

Chung Shan Hot Spring Golf Club is gelegen ongeveer 23 kilometer ten zuiden van Shiqi in Zhongshan City en is opgericht door bekende figuren uit Hong Kong, waaronder Sir Run Run Shaw en Sir Yuet-Keung Cheng. Het is het eerste golfclub in China en tevens de eerste golfbaan in China met 36 holes die geschikt zijn voor kampioenschappen. Wat deze golfbaan echt uniek maakt, is het feit dat het ontworpen is door twee wereldberoemde professionele golfers, Arnold Palmer en Jack Nicklaus, wat het tot een uniek meesterwerk maakt.

De Arnold Palmer Course van Chung Shan Hot Spring Golf Club werd in 1984 geopend en kenmerkt zich door schilderachtige bergachtige terreinen, weelderige groene gazons en een omgeving die doet denken aan een paradijs. De baan kreeg internationale aandacht door het organiseren van het allereerste grote internationale golfkampioenschap in China, de Dunhill Cup Pacific Zone Finale. Na de opening van de Arnold Palmer Course in 1984 werd de Jack Nicklaus Course in november 1993 in gebruik genomen. Deze baan biedt golfers een paradijs met brede fairways, uitgestrekte zandbunkers en de kenmerkende Bermuda-grassen. Beide banen hebben hun eigen unieke ontwerpelementen en hebben de Chung Shan Hot Spring Golf Club internationale bekendheid gegeven.

Chung Shan Hot Spring Golf Club heeft meerdere edities van het China Open georganiseerd voor zowel heren als dames. De club heeft zich ook ingezet voor het opleiden van jonge golftalenten en het promoten van veelbelovende golfers, waardoor het nieuwe generaties professionele Chinese golfers heeft voortgebracht. Sinds de opening wordt de club ook geprezen als een van 's werelds beste golfbanen en heeft het een uitstekende reputatie behouden. De club biedt hoogwaardige faciliteiten en diensten aan golfliefhebbers, waaronder tennisbanen, zwembaden, restaurants en winkels.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.