Boven
Boeken
Details
Recensie

CITIC Changping Golfclub[东莞华龙(原:中信常平)](CITIC Changping Golf Club)

Jiujiangshui Village, Changping Town, Dongguan, GuangdongBekijk op de kaart

3.9
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~09:00

Ladies Day

Vooruitbetalen

CNY 548

Boek

06:30~09:00

Vooruitbetalen

CNY 590

B.C.C会员价CNY

Boek

10:50~11:50

Vooruitbetalen

CNY 670

B.C.C会员价CNY

Boek

13:30~15:00

Vooruitbetalen

CNY 670

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7150
  • :99.2
  • :Andere
  • :Peter-Thomson
  • :2005

Baan Introductie

De CITIC Changping Golfclub, voorheen bekend als Zhongxin Changping Golfclub, is ontworpen onder leiding van de beroemde Australische hoofdontwerper Peter-Thomson van TWP Golf Design Company. Op 26 maart 2005 werd de golfbaan officieel geopend voor proefspelen, met als doel om na een bepaalde periode van ontwikkeling en verbetering een eersteklas golfclub in China te creëren. De golfclub streeft naar het motto dat kwaliteit in de details ligt, en streeft naar mensgerichte en gepersonaliseerde service binnen de context van gestandaardiseerde procedures. De golfclub heeft het gerenommeerde Chinese golfmanagementbedrijf Orient Golf Group ingeschakeld voor uitgebreid beheer.

De golfclub heeft onderscheidingen ontvangen zoals "Beste prijs-kwaliteitverhouding golfclub van 2007" en "Beste service golfclub van 2007".

De CITIC Changping Golfclub, voorheen bekend als Zhongxin Changping Golfclub, is ontwikkeld door CITIC South China Group. De golfclub is momenteel een 18-holes internationale standaard golfbaan, inclusief een 9-holes verlichte baan.

De golfbaan is ontworpen met natuur en harmonie als thema, waarbij de natuurlijke terreinvormen zoveel mogelijk behouden zijn gebleven. De fairways zijn strategisch geplaatst over het heuvelachtige terrein en bieden daardoor een uitdagend parcours. De golfbaan wordt omgeven door bergen aan drie zijden en straalt een serene en majestueuze sfeer uit. Enkele opvallende holes zijn hole 4, een par 4 van 458 yards, en hole 8 met een hoogteverschil van 40 meter. Ook hole 13 springt eruit, met zijn drie kunstmatige meren en de green omringd door bamboe en kabbelend water. Het ervaren van deze unieke elementen vereist een daadwerkelijke beleving op de golfbaan.

De fairways zijn beplant met Hawaii gras en de greens zijn aangelegd met eagle gras. De greens hebben aanzienlijke hoogteverschillen, wat het geduld en de besluitvaardigheid van golfers flink op de proef stelt.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Club Rental CNY 300/500

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.