Boven
Boeken
Details
Recensie

Dayang Golfclub(广东大洋)(Dayang Golf Club)

Dayang Village, Wujingfu Town, Jiexi County, Jieyang, GuangdongBekijk op de kaart

4.7
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~15:00

Vooruitbetalen

CNY 580

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6741
  • :106.5
  • :Andere
  • :Roger David
  • :2012

Baan Introductie

De Dayang Golfclub, voorheen bekend als de Guangdong Dayang Golf Club, is de eerste bergachtige 18-holes golfbaan in de provincie Guangdong en is gebouwd in samenwerking met de Maleisische Dato' Seri Dr. Chua Soon Dato', een bekende zakenman, en de Jieyang Dayang Economic Development Corporation. Het beslaat een oppervlakte van meer dan 25.000 mu en de eerste fase van de bouw van de 18-holes golfbaan vergde een investering van 30 miljoen dollar. De golfbaan is gelegen in het prachtige Dayang-gebergte, ook wel bekend als het "hemelse paradijs", en is het meesterwerk van de beroemde Australische ontwerper Ross Watson. De baan is omringd door bergen en water, met verleidelijke bergbronnen, prachtige beekjes en bergmeren die natuurlijke schoonheid toevoegen. De golvende fairways weerspiegelen de elegante en nobele kunststijl van deze aristocratische sport. Dit unieke en prachtige ontwerp maakt de golfbaan tot een van de meest bijzondere en uitdagende golfbanen in China en Zuidoost-Azië.

De Dayang Golfclub is gelegen in het bergachtige gebied van Oost-Guangdong, op een uur rijden van Jieyang, twee uur van Shantou, vier uur van Xiamen, vier uur van Shenzhen en vijf uur van Guangzhou, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt. De bergweg van de voet van de berg naar de golfbaan is een dubbelbaans betonnen weg die met een investering van meer dan 70 miljoen yuan door het bedrijf is aangelegd. Het gebied heeft een serene omgeving, frisse lucht en kristalhelder water, zonder de drukte en vervuiling van de stad. De gemiddelde hoogte is ongeveer 800 meter boven zeeniveau, met de hoogste piek, de Wudong Peak, op meer dan 1000 meter boven zeeniveau. Het klimaat is aangenaam warm in de winter en koel in de zomer, waardoor het een natuurlijk toevluchtsoord is voor ontspanning. De golfclub biedt faciliteiten zoals de Cloud Lake Resort, een westers restaurant, een danszaal, kajakken, vissen, een zwembad, een kartbaan, een boogschietbaan en een kinderspeeltuin. Er zijn luxe clubhuizen en ontvangstzalen en alle voorzieningen zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat u en uw vrienden en familie een plezierige en vervullende tijd hebben. Daarnaast zijn er tal van natuurlijke bezienswaardigheden die de bezoekers kunnen bewonderen.

De Dayang Golfclub biedt u de mogelijkheid om te wandelen temidden van de wolken, vrij en ontspannen, als in een betoverd land. De wonderen van deze plek kunnen alleen echt worden begrepen door het zelf te ervaren. Hier kunt u uw geest ontspannen en volledig opgaan in de rustige en elegante natuur, ver weg van uw drukke en zware werkzaamheden.

Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.