Boven
Boeken
Details
Recensie

Guangzhou Foison Golfclub - Haworth Baan(广州风神-哈沃斯球场)(Guangzhou Foison Golf Club Haworth Course)

Lingdong Road, Huadu District, Guangzhou, GuangdongBekijk op de kaart

4.7
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7221
  • :Andere
  • :Nelson&Haworh
  • :2010

Baan Introductie

Guangzhou Foison Golfclub - Haworth Baan is een zakelijke golfclub in een stedelijk bosgebied, met twee standaard 18-holes golfbanen die zijn geselecteerd als reservewedstrijdlocatie en trainingslocatie voor de 16e Aziatische Spelen golfwedstrijden. De club is met grote investeringen gebouwd door Guangzhou Automobile Group Co., Ltd. en bevindt zich in het Kangti Park van Guangzhou Huadu Auto City, op slechts 30 minuten rijden van het Tianhe CBD-businessdistrict, en op 15 minuten rijden van de Guangzhou Baiyun International Airport. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit steden in het Pearl River Delta via de noordelijke of westelijke ringwegen.

De eerste voltooide 18-holes golfbaan (Feigeling Hole 1) - N&H Baan, ontworpen door ""World's Best Golf Course Design Company"" Nelson Haworth, is een elegant en doordacht parcours dat meren, bergen en vlaktes combineert. De lay-out van de fairways volgt het natuurlijke terrein en behoudt zoveel mogelijk de oorspronkelijke vegetatie. Met verschillende strategische speellijnen en gevarieerde obstakelopstellingen biedt deze baan een grote uitdaging. Het meest opvallende zijn hole 4 en hole 5, waar de Tee van bovenaf uitzicht biedt op een betoverend landschap, maar ook uitdagingen en overwegingen voor de landing vereist. De landschapsarchitectuur is begeleid door Amerikaanse Harvard-landschapsexperts en heeft duizenden zeldzame plantensoorten uit Zuid-China geplant.

De tweede 18-holes golfbaan (Feigeling Hole 2) - Dye Baan, ontworpen door het befaamde golfgenie Pete Dye en zijn familiebedrijf DDG, zal op de golvende Feigeling-heuvels een prachtige en speelse golfbaan creëren.

De gloednieuwe Aziatische-stijl clubhuis van Guangzhou Foison Golfclub heeft een uniek uiterlijk, ontworpen door het wereldberoemde ontwerpbureau KTGY. Het zadeldak met lage voorkant en hoge achterkant zorgt voor een opvallende visuele impact. Het gebruik van grote glazen buitenmuren zorgt voor voldoende natuurlijk licht in verschillende functionele ruimtes en benadrukt het milieubewustzijn. De lobby, het restaurant, kleedkamers en banketzalen bieden een panoramisch uitzicht op de golfbaan. Aparte kleedkamers voor leden en gasten benadrukken de eer van de leden. Een VIP-ruimte is speciaal ontworpen voor hoogwaardige zakelijke ontvangst. De grote luxe multifunctionele zaal biedt plaats aan 250 personen en is ideaal voor allerlei soorten vergaderingen en evenementen.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Club Rental CNY 300
Fooi voor caddies CNY 200~300

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.