Boven
Boeken
Details
Recensie

Guangzhou Luhu Golf & Country Club(广州华美麓湖)(Guangzhou Luhu Golf&Country Club)

Luhu Scenic Resort, Baiyun Mountain, Lujing Road, Guangzhou, GuangdongBekijk op de kaart

4.1
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Tijdvak voor golfclubleden
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6831
  • :96.3
  • :Andere
  • :Dave Thomas
  • :1996

Baan Introductie

"Een oase in het drukke stadsleven" is de meest treffende beschrijving voor de Guangzhou Luhu Golf & Country Club. Het ligt als een groene oase in de stad, slechts enkele minuten rijden van het stadscentrum. In de nabije omgeving bevinden zich luxe woonwijken en verschillende vijfsterrenhotels. Het Baiyun-vliegveld ligt op slechts 30 minuten rijden en het treinstation van Guangzhou is in 20 minuten te bereiken. Bovendien is de club goed verbonden via snelwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is via een uitgebreid netwerk van wegen.

De club hanteert het motto "Leden eerst, service uitmuntendheid". Dit voegt toe aan de al aanwezige gunstige omstandigheden en verhoogt de waarde van tijd, locatie en menselijk talent voor de club.

"Uitdagende holes" om vaardigheden te testen

De Guangzhou Luhu Golf & Country Club is een 18-holes, par 72 golfbaan met een 9-holes nachtverlichtingsbaan. Dit is momenteel de enige baan met nachtverlichting in het stadsgebied van Guangzhou, en de ontwerper van de club is de internationaal gerenommeerde Dave Thomas. Doordat de club zich in het heuvelachtige Luhu-gebied bevindt, volgen de twee golfbanen het natuurlijke terrein van de heuvels. De baan is bezaaid met natuurlijke hindernissen, waardoor het raken van een perfecte afslag uitdagender wordt en golfers hun slagtechniek op de proef moeten stellen.

Oprechte zorg en attente service

Een perfecte golfbaan vereist niet alleen een uitstekende natuurlijke omgeving en uitdagende "probleemholes", maar ook volledige faciliteiten.

De club biedt een gevarieerde reeks van eersteklas recreatieve voorzieningen, waaronder 8 standaard tennisbanen, kleedkamers voor mannen en vrouwen, een sportwinkel, een fitnesscentrum (met schoonheids- en massageservices), mannen- en vrouwenstomersauna's, bubbelbaden, een zwembad, een BBQ-plek bij het zwembad, een lobbybar, een Westers restaurant en een Chinees restaurant. Hier kunt u kostbare vrije tijd delen met uw familie en vrienden in een ontspannen en gezellige sfeer. Bovendien is de multifunctionele vergaderzaal ideaal voor zakelijke besprekingen met partners.

Buiten de essentiële faciliteiten organiseert de Guangzhou Luhu Golf & Country Club regelmatig diverse activiteiten die zowel lichaam als geest ten goede komen. Bijna elke maand zijn er toernooien waarbij de top drie spelers worden beloond, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de golfsport. De club heeft ook meerdere keren evenementen georganiseerd, zoals de Luhu Family Fun Run en de Terry Fox Charity Run. Alle opbrengsten van deze evenementen worden gedoneerd aan de Guangdong International Volunteer Service Association en liefdadigheidshospitaal voor kankeronderzoek. Deelnemers ervaren hier het plezier van rennen op het platteland van Luhu.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Fooi voor caddies CNY 200

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.