Boven
Boeken
Details
Recensie

Mission Hills Golfclub - PETE DYE BAAN(深圳观澜湖-北戴球场)(Mission Hills Golf Club-PETE DYE COURSE)

Golf Avenue, Mission Hills Town, Bao'an District, Shenzhen, GuangdongBekijk op de kaart

5
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6828
  • :Andere
  • :Pete Dye
  • :2007

Baan Introductie

Het Mission Hills Golfclub strekt zich uit over Shenzhen en Dongguan en is opgericht in 1992. Na meer dan tien jaar van inspanning en toewijding heeft het de titel "Grootste golfclub ter wereld volgens het Guinness World Records" verdiend. Het heeft meer dan 5 miljard Hong Kong dollar geïnvesteerd en beslaat in totaal 20 vierkante kilometer. Het behoort tot de investerings- en managementgroep Jun Hao uit Hong Kong. De club heeft 12 wereldberoemde topgolfers uitgenodigd om 216 holes op 12 grote banen te ontwerpen. Het is 's werelds grootste en enige golfclub die golfbaanstijlen van de vijf continenten combineert. Het heeft ook eer gekregen door titels zoals "Een van de Tien Prachtige Uitzichten van Shenzhen" en het hoogste niveau van vijf sterren (AAAAA) toeristengebied in China.

Mission Hills Golfclub overspant de ontwikkelde steden Shenzhen en Dongguan in China. Het werd in 1994 officieel geopend met een investering van Jun Hao Group uit Hong Kong. Na enkele jaren van ontwikkeling werd het bekroond met de erkenning van het Guinness World Records als 's werelds grootste golfclub met 12 banen en 216 holes. Het Mission Hills Golfclub is volgens de internationale topnormen voor golf en recreatie ontworpen en heeft meer dan 5 miljard Hong Kong dollar geïnvesteerd in de bouw van 12 internationale topgolfbanen, het grootste plattelandsclubhuis met 51 tennisbanen in Azië, diverse vijfsterrenhotels, clubhuizen, grote internationale conferentiecentra, de eerste golfschool van China, de Xindi Ray Golf Academy, luxe villa's en uitstekende catering-, recreatie- en zakelijke faciliteiten.

Binnen de Mission Hills Golfclub zijn er de Shenzhen Club, Dongguan Club, Liguang Club en het Country Club, elk met uitgebreide luxe voorzieningen, en creëren ze een toevluchtsoord voor vakanties, zaken en vrijetijdsbesteding.

De Shenzhen Club beslaat een oppervlakte van meer dan 300.000 vierkante meter en beschikt over een schilderachtige golfbaan en groene fairways. Het heeft faciliteiten zoals een golfwinkel, Mission Hills Spa, westerse en Chinese restaurants, VIP-kamers, banketruimtes en diverse fitnessfaciliteiten op maat voor de leden.

De Dongguan Club is gelegen aan de voet van een berg en heeft een oppervlakte van 50.000 vierkante meter. Het biedt uitgebreide faciliteiten voor eten, entertainment en conferenties, waaronder een golfwinkel van 1500 vierkante meter, een grote banketzaal voor 3000 personen, meer dan 20 multifunctionele VIP-zalen, een sigarenbar, spabehandelingen, yoga en fitness, enzovoort.

De Liguang Club combineert de groene heuvels en het heldere water van de Fee Course en de prachtige omgeving van de North Sea Course. De Liguang Club heeft cafés, banketzalen, multifunctionele zalen en andere gepersonaliseerde diensten met de namen "Zon (Sun Pavilion)", "Maan (Moon Pavilion)", "Ster (Star Pavilion)" en "Dageraad (Dawn Pavilion)", die al officieel zijn geopend voor leden en gasten. Het wordt verondersteld dat de Liguang Club en de verschillende hallen van "Zon, Maan, Sterren en Dageraad" geluk zullen brengen en geliefd zullen zijn bij de leden.

De Country Club combineert natuur en landschap, en biedt Azië's grootste tenniscentrum, golf driving range, fitnesscentrum, boogschieten, tafeltennis, fietsen, biljart, basketbal, badminton, beachvolleybal, inline skaten, militair kamp en andere sportfaciliteiten, evenals Mission Hills Spa, golfwinkel, kinderspeeltuin, Bay Club nachtclub, Chinees restaurant en barbecue aan het meer, die een natuurlijke en gezonde vrijetijdstrend leiden.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Club Rental CNY 400

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.