Boven
Boeken
Details
Recensie

Hainan Ancient Saltern Golfbaan(海南儋州古盐田)(HaiNan ancient saltern Golf Course)

Yantian Village Peninsula, Sandu Town, Danzhou, HainanBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~09:30

Vooruitbetalen

CNY 390

B.C.C会员价CNY

Boek

12:00~14:30

Vooruitbetalen

CNY 390

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7572
  • :Andere
  • :GrahamMarsh
  • :2011

Baan Introductie

De Hainan Ancient Saltern Golfbaan is gelegen op een terrein dat miljoenen jaren geleden is gevormd door vulkaanuitbarstingen. Met ongeveer 5 kilometer kustlijn rondom, combineert de baan natuurlijke onbedekte sterk geërodeerde basaltrotsen met de natuurlijke schoonheid van mangroven. Deze baan is ontworpen door de bekende Australische golfbaanontwerper Graham Marsh en voldoet aan de internationale normen voor een 18-holes, par-72 golfbaan. De grasmat bestaat uit zouttolerante grassoorten die de essentie van een Links-baan combineren met de textuur van het oude zoutterrein, waardoor een unieke golfervaring ontstaat die nergens anders ter wereld te vinden is.

Zachte en uitdagende bunkers, heldere en soms lastige waterpartijen, weelderig en keurig gemaaid gras, negen holes die de kustlijn omarmen, een totale lengte van 7572 yards die constant wordt beïnvloed door zeewind - dit is een typische kustgolfbaan met een sterke Europese en Amerikaanse Links-stijl. Het uitdagende ontwerp van de fairways en de subtiliteit van de vormgeving bieden zowel uitdaging als plezier, en maken deze baan geschikt voor spelers van verschillende niveaus. Het is een internationale topbaan met zowel visuele aantrekkingskracht als uitdagende speelmogelijkheden.

Binnen het project bevindt zich een schilderachtig meer en een unieke watergolfbaan voor oefeningen. Terwijl u ontspannen uw slagen maakt, kunt u genieten van het uitzicht over het kalme water. Met een doelwitgroen op het wateroppervlak in de verte, slaat u af en ziet u hoe de witte golfbal een boog in de lucht maakt en vervolgens het water raakt. Tussen uw slagen door kunt u genieten van de vreugde van sport, omringd door de nevelige atmosfeer, en even ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. Het is een kans om een uitgestrekte ruimte te vinden en terug te keren naar de serene natuur. De sfeervolle Zuidoost-Aziatische architectuur van het oefencomplex voegt een ontspannen sfeer toe die verschilt van de drukte van de stad.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Fooi voor caddies CNY 100-200
Club Rental CNY 300

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.