Boven
Boeken
Details
Recensie

Hainan Baoting Ningyuan Golfclub(海南保亭宁远)(Hainan Baoting Ningyuan Golf Club)

Lingbao Highway, Baoting County, HainanBekijk op de kaart

3.8
< >

Kies uw golfpakket

54dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~15:00

2 players

Vooruitbetalen

CNY 440

B.C.C会员价CNY

Boek

07:00~15:00

1player

Vooruitbetalen

CNY 580

B.C.C会员价CNY

Boek

07:00~15:00

3 players

Vooruitbetalen

CNY 423

B.C.C会员价CNY

Boek

07:00~15:00

4 players

Vooruitbetalen

CNY 420

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6746
  • :103.3
  • :Andere
  • :Laurie
  • :2012

Baan Introductie

Het Hainan Baoting Ningyuan Golfclub is ontworpen in opdracht van de befaamde IMG-ontwerper, de heer Laurie. Het betreft een 18-holes par-72 golfbaan die is aangelegd volgens internationale normen. De club beslaat een gebied van ongeveer 2200 acres en is gevestigd in een bergachtig landschap met grote hoogteverschillen en weidse vergezichten. Met een totale lengte van 6746 yards biedt de baan uitdagend spelplezier.

De clubfaciliteiten omvatten een restaurant, kleedkamers en een VIP-lounge. De oefenfaciliteiten bestaan uit 20 standaard slagplaatsen en 20 grasmat slagplaatsen, evenals een oefen putting green, waardoor zowel spelers die willen opwarmen als beginners een platform hebben om hun vaardigheden te verbeteren.

De fairways slingeren door natuurlijke heuvelachtige gebieden, met vogels die hoog in de lucht vliegen en vissen die dicht aan de oppervlakte zwemmen. Dit alles geeft u het gevoel dat u zich in de natuur bevindt terwijl u geniet van het plezier en de uitdagingen van golfen. Hole 4 overbrugt een waterhindernis, met een green die lager ligt dan de aanloop en hoger aan de achterkant, wat zorgt voor een grote uitdaging. Hole 7 is een korte par-4 hole van 313 yards, met een aanzienlijk hoogteverschil, wat een nauwkeurige afslag met de driver vereist. Aan beide zijden van de fairway bevinden zich warmwaterbronnen in karstformaties die in verschillende seizoenen verschillende kleuren hebben, wat voor een prachtig uitzicht zorgt. Hole 8 maakt een haakse bocht met een uitdagende green, omringd door bunkers en hindernissen, en is de moeilijkste par-4 hole op de baan, wat u de kans biedt om uzelf uit te dagen. Hole 10 is een klassieke 'paukengreen' waarbij het visuele perspectief qua afstand vaak wordt onderschat, wat een hoger clubkeuze een goede keuze maakt.

In Ningyuan lijken de greens op een schatkist van wijsheid die altijd verschillende antwoorden biedt, vol intrigerende wendingen. Vanaf de golfbaan heeft u zowel een panoramisch uitzicht op het ongerepte regenwoud van Seven Fairy Mountain als een nabijgelegen uitzicht op het serene landschap met meren en beken. Het ruisen van water en het getjilp van vogels nemen u weg van de drukte van de wereld, en brengen u terug naar rust en eenvoud. Hier golfen is geen luxueuze ervaring, maar eerder een manier om in de natuurlijke omgeving te genieten en plezier te beleven.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.