Boven
Boeken
Details
Recensie

Hainan IBL Golf Sports Club(海口依必朗)(Hainan IBL Golf Sports Club)

Daochong Management Area, Hongqi Town, Qiongshan District, Haikou City, Hainan Province.Bekijk op de kaart

3.8
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~09:00

Vooruitbetalen

CNY 340

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7183
  • :Andere
  • :Chen Qingbo
  • :1997

Baan Introductie

De Hainan IBL Golf Sports Club, een internationale golfbaan gefinancierd door Taiwanese investeerders, is momenteel een van de grootste golfbanen in Hainan. Het bevindt zich in het district Hongqi, Qiongshan City, op 40 minuten rijden van het stadscentrum van Haikou en op 20 minuten rijden van de luchthaven Meilan. Het is een ontspannend vakantieoord dat een 18-holes 72-par internationale kampioenschapsgolfbaan combineert met golfvilla's.

De golfbaan beslaat bijna 2000 mu (ongeveer 133 hectare) en wordt verwacht te worden uitgebreid naar 27 holes. Op dit moment zijn de Oostelijke Vallei 9 holes (IN) en de Zuidelijke Lakeside 9 holes (OUT) voltooid, met een standaardpar van 72 en een totale lengte van de fairways van 7130 yards.

OUT heeft een vlak terrein en is minder uitdagend, met een lengte van 3511 yards. De fairways zijn rond meren aangelegd, omringd door prachtig uitzicht op meren en bergen. Spelers die een goede afstand kunnen slaan zullen hier succesvol zijn, maar ze moeten wel de diepe zandbunkers rond de greens overwinnen. IN is ontworpen voor degenen die van uitdagingen houden, met een lengte van 3620 yards. Het terrein is erg gevarieerd, soms omringd door bergen en soms met uitzicht op valleien. Vanwege deze veranderingen in terrein is precisie belangrijker dan afstand voor de spelers, en strategisch denken is de sleutel tot succes. In tegenstelling tot de vriendelijke greens van OUT, vereist deze sectie van de golfbaan subtielere vaardigheden om de uitdagingen te overwinnen.

De moeilijkste hole is hole 7. Zowel hole 5 als hole 11 zijn de langste par-5 holes van de baan en bieden variatie en plezier.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Club Rental CNY 150

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.