Boven
Boeken
Details
Recensie

Hainan Mystic Springs Golfclub - Spring Baan(海南神泉-神泉场)(Hainan Mystic Springs Golf Club-Spring Course)

Nantian Hot Spring Tourist City, Haitang Bay, Sanya, HainanBekijk op de kaart

4.1
< >

Kies uw golfpakket

17dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~09:00

Vooruitbetalen

CNY 498

B.C.C会员价CNY

Boek

11:30~15:00

Vooruitbetalen

CNY 498

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7442
  • :104.4
  • :Andere
  • :Nelson&Haworth
  • :2010

Baan Introductie

Hainan Mystic Group is een van de acht grote groepen van Hainan Farming Reclamation en heeft zes belangrijke industriële pijlers gevormd, waaronder natuurlijke rubber, mango, off-season groenten en fruit, high-tech landbouw, landbouwverwerking en spa-toerisme. Mystic Springs International Golf Club ligt naast de bekende ""Number One Spring in China"" en is een uitgebreid project dat golf, spa, vijfsterrenhotel en luxe villa's combineert.

De golfbaan is ontworpen door de bekende Amerikaanse golfbaanontwerpers Nelson & Haworth. Het beslaat een oppervlakte van ongeveer 1,5 miljoen vierkante meter en bestaat uit twee 18-holes golfbanen met elk een standaard par van 72 slagen. De A-baan heeft een totale lengte van 7175 yards, terwijl de B-baan een totale lengte heeft van 7442 yards. Naast de 36-holes golfbaan is er ook een standaard golf practice range met 40 afslagplaatsen. De vijfsterrenclub heeft een oppervlakte van 10.800 vierkante meter en heeft een modern ontwerp dat tegelijkertijd het lokale culturele thema van de inheemse bevolking van Hainan weerspiegelt, wat zowel een gevoel van historische diepgang als moderne levendigheid geeft.

De golfbaan ligt op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Sanya en is een van de dichtstbijzijnde golfbanen tot het kerngebied van Sanya. Het is 40 minuten rijden van de luchthaven Sanya Phoenix en bereikbaar via de snelweg van Haikou naar Sanya bij de afslag Tengqiao, gevolgd door het nemen van de weg naar Nantian Hot Spring Tourist City.

De baan ligt in een vallei, de vorm van de baan past fantastisch in het natuurlijke landschap en is geschikt voor golfers van alle niveaus. De fairways zijn lang en kronkelig en er liggen zoveel strategisch geplaatste bunkers rond de greens dat verschillende cupposities verschillende speelmoeilijkheden creëren. Dus of je nu afslaat vanaf de tee of je voorbereidt om de green aan te vallen, zorg ervoor dat je naar je doel kijkt, anders kan de kleine witte bal gemakkelijk worden opgeslokt door de bunkers en vijvers. Het Shinsengumi-veld is de perfecte plek om de oneindige schoonheid van de natuur in je op te nemen, en het is het ervaren waard!

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Fooi voor caddies CNY 100-200

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.