Boven
Boeken
Details
Recensie

Hainan Taida Golf Club Of Hainan Citic(海口台达)(Hainan Taida Golf Club Of Hainan Citic)

22 Kilometers for The West Line of Haiyu Highway, Yunlong Town, Qiongshan District, Haikou, HainanBekijk op de kaart

5
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7220
  • :Andere
  • :海南 台达
  • :1992

Baan Introductie

De Hainan Taida Golf Club, ook wel bekend als Hainan Citic Golf Club, is de eerste golfbaan van de provincie Hainan. Het ligt op 22 kilometer afstand van de stad Haikou en slechts vijf kilometer van de internationale luchthaven Meilan, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. De golfbaan werd opgericht in 1989 en opende haar deuren in 1992. Het beschikt over 18 internationale standaard holes, met een totale lengte van 7220 yards en een par van 72.

De golfbaan heeft een gevarieerd terrein: de eerste negen holes (OUT COURSE) zijn relatief vlak, terwijl de laatste negen holes (IN COURSE) meer hoogteverschillen kennen.

De uitdagingen van de golfbaan zijn als volgt: 1. De afstand tussen de tee en de green van elke hole is aanzienlijk. 2. Langs beide zijden van de fairways bevinden zich bossen die uitdagingen met zich meebrengen. Een bal die in de bossen belandt, kan verstrikt raken in de dichte kokospalmbladeren, waardoor ze uw tegenstander worden. Het komt vaak voor dat ballen hier verloren gaan na de eerste of tweede slag. Daarom is kracht en nauwkeurigheid bij het slaan op deze baan van cruciaal belang om succesvol te zijn.

De faciliteiten op de golfbaan omvatten een clubhuis, oefenfaciliteiten, een basketbalveld, een zwembad, een golfwinkel, een verkoopwinkel, vergaderzalen, een café, een visvijver, en villa-accommodaties.

De golfbaan beslaat een oppervlakte van meer dan 1600 mu en biedt een uniek landschap van groene gazons en aaneengeschakelde kokospalmen. Hier heerst een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 27 graden Celsius. De winters zijn mild zonder vorst of sneeuw, terwijl de zomers aangenaam zijn zonder extreme hitte dankzij de verkoelende zeewind. In deze ""groene"" wereld met een vleugje Zuidoost-Aziatische charme kunt u het hele jaar door genieten van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van golf.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.