Boven
Boeken
Details
Recensie

Hebei Jingnan Country Golfclub(河北京南乡村)(Heibei Jingnan Country Golf Club)

1, Yongle Road, Zhuzhou, HebeiBekijk op de kaart

5
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 550

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :27
  • :108
  • :10688
  • :Andere
  • :1992

Baan Introductie

Sinds de opening van de golfbaan heeft deze, naast het aanbieden van reguliere clubdiensten aan de leden, ook met succes het 97e National Junior Golf Championship, het 97e National Junior Golf Summer Camp, de 98e "BAT Cup" Professional Invitational, de 2003 "BMW Cup", de 2004 National Golf Celebrity Invitational, de 2005 "Mercedes-Benz Cup" en de Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean - Nature Cup" georganiseerd. In 2003, "BMW Cup", 2004 National Golf Celebrity Invitational toernooi, 2005 "Mercedes-Benz Cup" en Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean - Nature Cup" en andere grootschalige toernooien. en Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean Nature Cup" en andere grootschalige toernooien.


De 27-holes golfbaan Jingnan ligt in de geboortestad van de Drie Koninkrijken, en de naam van de baan is ook heel betekenisvol vanwege het diepe erfgoed van de club. De 27 holes van de baan zijn "Dongyun", "Zhongxuan" en "Xiyi", drie 9-holes banen met de namen van drie helden, en de goede bedoeling van de eigenaars van de club is overduidelijk. De totale lengte is 10.688 yards. Elke combinatie van 18 holes is een par 72 en is meer dan 7.000 yards lang.


Dongyun, bekend om zijn weelderige bomen; Zhongxuan, een uitdagende lay-out van waterhindernissen en bunkers, die de moeilijkheidsgraad en het belang van de baan sterk verbetert; en de West Wing, waar de fairways zijn ontworpen met meer glooiingen, een breder watergebied en een meer thematische variëteit aan bomen.


Het nieuwe clubhuis, met een oppervlakte van meer dan 5.000 vierkante meter, ligt tussen de "Middle" en "West" vleugels. Het strekt zich uit langs een gebogen lijn van oost naar west en lijkt op een krokvogel die zijn vleugels wil spreiden en vliegen.


Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.