Boven
Boeken
Details
Recensie

Meilu Manor Golfclub(美芦庄园)(Meilu Manor Golf Club)

Baiyangdian Hot Spring City, Baoding, Hebei Province.Bekijk op de kaart

5
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :36
  • :144
  • :Andere
  • :Liu Gangjian&Troy Anderson
  • :2010-08-15

Baan Introductie

Hebei Baoding Meilu Manor Golf Club ligt in Baoding Baiyangdian Hot Spring City, provincie Hebei, opgericht in augustus 2010, is een 36-holes internationale kampioenschapsgolfbaan. Ontworpen en begeleid door Liu Gangjian en Troy Anderson van CapitaLand Design, is de 36-holes golfbaan verdeeld in 18 holes op de A-baan en 18 holes op de B-baan.



Het baanontwerp houdt rekening met de behoeften van grote internationale en binnenlandse toernooien, maar ook met het plezier van een vakantiebaan, die zowel moeilijk en uitdagend is als rijk aan plezier. De tees van de baan zijn groot en iets hoger dan de fairways, wat de golfers een breder uitzicht geeft; de greens zijn groot en golvend, wat het putten van de golfers uitdagender maakt.


De golvende vorm van het microterrein van de fairway vermijdt het ongunstige visuele effect van het vlakke terrein, en het natuurlijke lange gras, de unieke bunkers en de vreemde lay-out, gecombineerd met het rijke watersysteem dat door de baan is verspreid, stelt golfers in staat om de schijnbaar vlakke baan te accepteren, tegen de wind te vechten, de uitdaging van het lange gras aan te gaan, de hindernissen te overwinnen en een ongeëvenaarde golfreis te beleven. De heersende moessonwinden zijn een grote test voor golfers, terwijl het ontwerp van fairways, bunkers, greens, water en lang gras het technische denken van recreatieve sporten benadrukt en golfers voor een grotere uitdaging stelt.


Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.