Boven
Boeken
Details
Recensie

Shijiazhuang Hutuohe Golfclub(河北石家庄滹沱河)(Shijiazhuang Hutuohe Golf Club)

Riverfront Ecological Park, Hutuo New District, Shijiazhuang, Hebei, ChinaBekijk op de kaart

3.4
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 598

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7316
  • :102.2
  • :Andere
  • :2010.05

Baan Introductie

Shijiazhuang Hutuohe Golfclub bevindt zich aan de zuidelijke oever van de Hutuohe-rivier in Shijiazhuang, met een oppervlakte van 130 hectare ongerept rivieroeverlandschap en een prachtig uitzicht. Met een weelderig aangelegde grasoppervlakte wordt gestreefd naar een nog bevredigender golfslagervaring. De totale lengte van de golfbaan bedraagt 7316 yards, met een internationale standaard van 18 holes en een par van 72. Met een wateroppervlakte van 140,000 vierkante meter lijkt het alsof een kronkelende draak door de fairways stroomt. Er zijn meer dan 100 bunkers van verschillende groottes die plezierige uitdagingen bieden. Het gemiddelde oppervlak van de greens overschrijdt 800 vierkante meter per hole en de snelheid van de greens kan gedurende het hele jaar boven de 10 zijn.

De ontwerpfilosofie van de golfbaan integreert golfcultuur, kunst en ecologische omgeving. De fairways volgen natuurlijke contouren en bieden een weids uitzicht en een indrukwekkende uitstraling. De royale tees zijn speciaal ontworpen voor evenementen; de grootte van de greens varieert afhankelijk van de kenmerken van de hole, met een oppervlakte van 898.15 vierkante meter op hole 6. Hole 15 heeft een totale lengte van 615 yards en een uniek ontwerp. De slimme ontwerplayout van de ontwerper zorgt ervoor dat de golfbaan uitdagend en boeiend is, waardoor het een eersteklas juweel is.

De golfbaan bevindt zich in het ecologische park aan de oostelijke Derde Ringweg van Shijiazhuang, op slechts 20 minuten rijden van het stadscentrum, de luchthaven en het centrale zakendistrict. De belangrijkste verkeersaders, zoals de East Third Ring Expressway, Airport Road, Riverside Boulevard, National Road 307 en Jing-Shi Expressway, verbinden de golfclub. De afrit van de snelweg ligt op slechts 1.5 kilometer afstand, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen de levendigheid van de stad en de rust van de natuur, zakelijke aangelegenheden en ontspanning.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.