Boven
Boeken
Details
Recensie

Taizhou OCT Yunhai Wetlands Country Club(江苏泰州华侨城)(Taizhou OCT Yunhai Wetlands Country Club)

#2, Zhenhui Avenue, Jiangyan, JiangsuBekijk op de kaart

4.3
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~08:30

Vooruitbetalen

CNY 650

Boek

12:30~14:30

Vooruitbetalen

CNY 650

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7353
  • :Andere
  • :Terry J Morgan
  • :2010

Baan Introductie

Het Yunhai Wetlands Sports Park is China's eerste puur ecologische wetland golfbaan, zorgvuldig ontworpen door het internationaal gerenommeerde ontwerpbureau Nelson & Howarth, met Terry J Morgan als hoofdontwerper en ontwerpsupervisor. Het ontwerp combineert de natuurlijke landschappen en ecologische wetland omgeving van het Qinhumeer.

De Taizhou OCT Yunhai Wetlands Country Club beslaat ongeveer 1700 mu en heeft 18 holes met een par van 72 slagen. De totale lengte van de fairways is 7353 yards, en het ontwerp is zeer uitdagend en boeiend. Op basis van het terrein en de morfologie, wordt de ruimte van de fairways omsloten door water en planten, terwijl er ook een corridorruimte is omsloten door water en planten, en een volledig open wetlandruimte. Met 470.000 vierkante meter fairways, 70.000 vierkante meter wetlands en 250.000 vierkante meter water zijn er drie verschillende ruimtes gecreëerd.

Met 2,4 miljoen kubieke meter grond voor fairways en zandtrapvorming, wordt een gevarieerd landschap gecreëerd met schaduwrijke bomen, zingende vogels en glooiende heuvels. De 18 holes bieden een evenwicht tussen strategie en landschap, en combineren het plezier van het slaan met de waarde van de ervaring. Elke hole biedt een unieke ervaring, en specifieke holes, zoals hole 9 (par 3) waarbij de tee op een eiland in het water ligt en hole 13 (par 5) met zijn dubbele dogleg design, dragen bij aan het unieke karakter van de baan. Hole 18 (par 5) heeft een afgesloten plantenzone aan de linkerkant van de tee, terwijl er aan de rechterkant een open boszone is voor een helder uitzicht op het water, met het elegante clubhuis als achtergrond voor de green.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.