Boven
Boeken
Details
Recensie

Mount Lu International Golf Club(江西庐山)(Mount Lu International Golf Club(庐山国际))

Golf Avenue, Gongqing City, Jiujiang, JiangxiBekijk op de kaart

4.5
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:30~14:00

Vooruitbetalen

CNY 649

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :27
  • :108
  • :6903
  • :Andere
  • :Tony cashmore
  • :2005

Baan Introductie

Mount Lu International Golf Club is een van de weinige golfbanen die is goedgekeurd door de Staatsraad en het Ministerie van Land en Middelen in China, en is de enige golfbaan in de provincie Jiangxi die voldoet aan internationale normen. Het totale ontwikkelingsgebied van het project is ongeveer 5.000 hectare, waarvan 3.000 hectare wordt ingenomen door de golfbaan en 2.000 hectare door het ondersteunende vastgoedontwikkelingsgebied. Er zijn vijfsterrenhotels, een internationaal conferentiecentrum, eersteklas villa's, een winkelstraat met stijl, een sanatorium met warmwaterbronnen, een ecologisch groene basis, appartementen voor leden, een woongebied, een openluchtobservatiedek en andere recreatiefaciliteiten, die zijn opgezet om toeristen een perfecte plek voor vrije tijd en vakantie te bieden, en de functies zijn compleet met unieke stijlen. Het kan een perfecte plek voor vrije tijd en vakantie voor toeristen, en op hetzelfde moment, het kan ook een aangename plek voor mensen uit het bedrijfsleven om zakelijke onderhandelingen en vergadering. In de Mount Lu International Golf Club kun je niet alleen genieten van het landschap van de golfbaan vanuit verschillende hoeken, maar voel je ook de rijke culturele sfeer en geniet je van de meest eervolle service, wat de beste keuze is voor je vakantie en zakelijke onderhandelingen.

Mount Lu International Golf Course ontwerp behoudt de unieke originele stijl, goede natuurlijke omgeving trekt zwermen van vliegende zilverreigers, volledig belichaamt de perfecte integratie van mens en natuur, de cursus bamboe bossen en oude bomen, groen gras en blauwe lucht, een rustieke landschap, vol van “natuurlijke landschap overwinning”, “de schoonheid van de eenvoudige folk winden Het parcours is vol van “de overwinning van het natuurlijke landschap” en “de schoonheid van de eenvoudige volksstijl”, en het is vol van de esthetiek van de Perzikbloesemtuin. Het ontwerp en de modellering van het kunstmatige meer en de kenmerkende bunkers zijn ook uniek, met golvende fairways en sprankelende meren, die mensen een majestueuze sfeer geven. Driedimensionale zand zwembaden, gevormde greens, rivieren en meren, paviljoens, exotische bloemen en grassen, groen en blauwe lucht mix, zoals in een sprookjesland, vergeten om terug te keren, zodat u swing tussen, zoals een ontspannen wandeling.

Op dit moment is de totale lengte van de fairway 6903 yards, gekenmerkt door smalle fairways, veel water obstakels, zand zwembaden, veel obstakels ontworpen om elkaar aan te vullen, dienovereenkomstig in een briljant, met het oog op de tee met de tee echoën het open meer met het glinsterende licht, ontmoedigend, het ingenieuze ontwerp van de groene terrein om het uitdagender te maken, het is de test van de prachtige slag van de speler. De 18-holes verlichte golfbaan is in voorbereiding voor aanleg. Het terrein is voornamelijk heuvelachtig, met bergen, bossen, milieugeografie en Links als stijl, en de baan zal worden uitgerust met eersteklas verlichtingsarmaturen om het beste verlichtingsniveau en -effect te garanderen. Het gebied waar de golfbaan ligt heeft een vochtig subtropisch moessonklimaat in het stroomgebied van de Yangtze rivier, met vier verschillende seizoenen, overvloedig licht en regen. De gemiddelde jaartemperatuur is 16,7 graden Celsius en de gemiddelde jaarlijkse regenval is 1.366 mm. Vorstvrije periode van ongeveer 260 dagen, de jaarlijkse zonuren van 1880 uur, de gemiddelde dagelijkse 5,4 uur, mid-latitude semi-oceanisch klimaat, zacht klimaat, warm en koud matig, in principe geen sluitingsperiode, kan worden opengesteld voor het publiek het hele jaar door.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.