Boven
Boeken
Details
Recensie

Gold Time Seaview Golf Club(辽宁营口金泰珑悦海景)(Gold Time Seaview Golf Club)

#1, Jintai Road,Bayu CBD, Yingkou City, Liaoning Province, ChinaBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

84dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 628

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7199
  • :Andere
  • :SCHMIDT-CURLEY
  • :2010

Baan Introductie

Jintai Longyue Seaview Club ligt in het district Yingkou Mackerel Circle, de 18-holes internationale standaard golfbaan in de stijl van links aan zee, langs de kust van de Bohai Bay, en is ontworpen door het beroemde bedrijf SCHMIDT-CURLEY als het ontwerp van de baan en huurde speciaal de Amerikaanse professionele stylist in om te helpen bij het ontwerp van de baan. De baan beslaat een oppervlakte van 1.200 hectare, met een totale fairwaylengte van 7.199 yards en 72 par. De ontwerpers hebben de oorspronkelijke ecologie en het kunstmatige landschap perfect geïntegreerd tot een unieke en prachtige lay-out. De tees, fairways en greens zijn allemaal gemaakt van het beste gras met een zachte textuur en meer dan 80.000 vierkante meter bunkers maken de baan nog karakteristieker, zodat je je vaardigheden kunt laten zien en het beste uit je shots kunt halen.

De voorste negen holes liggen in de golvende duinen aan de oostkant van het terrein, met verschillende stijlen fairways. Verschillende holes hebben uitgesproken hoeken en een “dogleg” lay-out waardoor de meer conservatieve speler kan genieten van een goed geplande ronde, terwijl de meer agressieve speler ook kan streven naar een betere score door dappere en avontuurlijke shots. De back nine ligt te midden van een gebied van inheems bos, duinvelden en zandige depressies bedekt met zwenkgras. De holes in deze helft van de baan veranderen van tijd tot tijd van richting, waardoor golfers zich voortdurend moeten aanpassen aan de effecten van de wind op schoten uit verschillende richtingen. Bovendien versterkt het uitzicht op de waterkant van Bohai Bay het landschap op de back nine.

De baan is bespeelbaar voor golfers van alle niveaus en zelfs de meest serieuze golfers zullen hier genoeg uitdaging vinden. De combinatie van zandduinen, hoog zwenkgras, ruige bunkers en een spectaculair uitzicht op de Bohai Zee zorgt voor een unieke, spannende en gedenkwaardige golfervaring. Daarnaast is de club uitgerust met ruitersport, windsurfen, zeilen en een privézwembassin aan het strand, waardoor een prachtig moment van harmonie met de natuur wordt gecreëerd, de essentie van het leven wordt hersteld en de mode en luxe worden benadrukt.

Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.