Boven
Boeken
Details
Recensie

Shanghai Yintao Golf Club(上海银涛)(Shanghai Yintao Golf Club)

2222, Huqingping Highway,Qingpu District, ShanghaiBekijk op de kaart

4.2
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~08:00

Vooruitbetalen

CNY 1080

B.C.C会员价CNY

Boek

11:00~13:00

Vooruitbetalen

CNY 1080

B.C.C会员价CNY

Boek

15:30~17:30

9Holes x 2Rounds

Vooruitbetalen

CNY 980

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7110
  • :Andere
  • :Peter Thompson
  • :1997

Baan Introductie

Shanghai Yintao Golf Course is een 18-holes wereldkampioenschap golfbaan met een sterke Australische stijl, met een oppervlakte van meer dan 2.000 hectare, het is 10 minuten rijden van Hongqiao International Airport en 30 minuten rijden van People's Square, waardoor het verkeer erg handig, het is een van de zeldzame “stedelijke golfbanen” van Shanghai. De Yin Tao golfbaan is ontworpen door Pete Thomson, een van de 50 beste golfers ter wereld en vijfvoudig British Open kampioen en meester golfbaanontwerper. Met zijn unieke ontwerp en pure Australische stijl biedt de Silverado Course golfers echt een uitdagende en leuke golfbestemming.   

De Yin Tao baan heeft ups en downs in elke fairway, met sterk contrasterende lijnen, die de schoonheid van flexibiliteit en stijfheid laten zien die uniek is voor golf, en het creatieve ontwerp veegt de eentonigheid van een vlakke baan weg. De hele baan is bezaaid met beekjes en meren, evenals grote stukken wild riet en leliestruiken. Telkens als de wind over het meer waait, zijn de bomen in de schaduw, de rustige waterlelies kunnen niet anders dan zachtjes wiegen en een paar bange zilverreigers vliegen plotseling op. In combinatie met de verstrengelde beekjes en plaatselijke landvormen zijn er op het parcours een aantal kleine bruggen en paviljoens gebouwd die zorgen voor een verscheidenheid aan natuurlijke en eigenzinnige elementen. De stenen brug is eenvoudig, de houten brug is warm, de kleine ijzeren brug in Europese stijl is elegant en delicaat, en er is zelfs een wilde en interessante slingerende houten brug en de beek “close contact”, die onvergetelijk is.

Yintao Stadion heeft ook het enige luchtdruk hefsysteem voor nachtverlichting in China. Overdag zijn de lichtmasten verborgen in de groene struiken, wat geen invloed heeft op het zicht op de baan en het gezichtsveld van de bal. Als de nacht valt, is het stadion bedekt met een zee van zilveren licht, waardig om te wedijveren met de sterren en de maan. Voel de koele bries van de zomernacht, geniet van het plezier van het zwaaien met de club, de Yintao golfbaan is “het paradijs van zomernachtgolf”.

Yintao Club heeft een lidmaatschapssysteem. Om de leden de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, heeft de club een goed ontwikkelingsplan geformuleerd en zwaar geïnvesteerd in de bouw van ondersteunende faciliteiten. Het Yintao Clubhuis (waaronder 1 multifunctioneel geïntegreerd clubhuis, 4 clubhuizen voor alleen leden, 1 landschaps-clubhuis) is elegant ontworpen, rijkelijk gedecoreerd en tot in de puntjes verzorgd, en het Yintao clubhuis voor leden is de beste garantie voor privacy. Kom op! Laat je drukke zaken en de drukte van de wereld achter je en kom naar Yintao Golf om naar hartelust met je clubs te swingen!


Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs
Club Rental CNY 500
Fooi voor caddies CNY 100

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.