Boven
Boeken
Details
Recensie

Zhejiang Moganshan Gowin Golf Club(浙江莫干山观云)(Zhejiang Moganshan Gowin Golf Club)

668, Beihu West Street, Wukang Town, DeqingBekijk op de kaart

4.4
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~09:30

Vooruitbetalen

CNY 1118

Boek

12:30~15:30

Vooruitbetalen

CNY 1118

Boek

Hotels in de buurt

Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7208
  • :Andere
  • :Rick Jacobson
  • :2009

Baan Introductie

Deqing Moganshan Guanyun Golf Club ligt in de uitlopers van Moganshan Scenic Area, een beroemd toeristisch en recreatief zomerresort dat de reputatie geniet van "de eerste berg in Jiangnan", met gemakkelijk verkeer. De Guanyun Golfbaan is ontworpen door de beroemde Amerikaanse golfontwerper Rick Jacobson, met een totale lengte van 7.208 yards en par 72. Het ontwerp van de fairway en de aanleg van het landschap maken volledig gebruik van de basis van het terrein, de vegetatie, gecombineerd met lokale rotsen, beekjes, mooi in de stroom van oude eenvoud, mannelijke overloop van vakmanschap, waterlandschap en bergkleuren, naadloos, door de bergen en het water, natuurlijk, wanneer je swingt, kun je genieten van de ervaring van "rode, oranje, gele, groene, groene, blauwe en paarse" kleurveranderingen en "Boeddha Lotus Seal". Je kunt de veranderende kleuren van "rood, oranje, geel, groen, blauw en paars" en de spirituele doop van "Boeddha Lotuszegel" ervaren wanneer je met een club swingt.

De baan ligt in de bergen en is omgeven door water, de vorm van de baan is golvend, de baan behoudt een groot aantal primitieve bamboebossen, theetuinen, vol met wilde dieren uit de bergen; subtiele en elegante baanlandschap en golvende fairway trend, de perfecte integratie van het meer cursus en de lage heuvels en bossen. 18-holes pure eco-golf foothills landschap cursus, de oorspronkelijke ecologische wetland is perfect gepresenteerd, zilverreigers dansen, kattestaart struiken, wilg tapijt verspreiden. Ongeacht welke baan, ze maken allemaal gebruik van binnenlandse senior golf gazon onderhoud divisie en kiezen professionele gazon onderhoud apparatuur voor gazon onderhoud, met als doel om een eerste klas kwaliteit cursus in China te worden.

Het Guanyun Golf Clubhuis heeft een oppervlakte van 12.500 vierkante meter en is ontworpen door het Hong Kongse architectenbureau Xu Li Yan. Het is uitgerust met een eetzaal voor leden, een café, een proshop, een VIP-lounge, kleedkamers en kamers voor gasten. In het clubhuis kun je de bergen in de verte zien, vol groen, watervallen, prachtig, denk aan de geesteswetenschappen, de geschiedenis van het verre, zodat je swingt na alle vermoeidheid, om te genieten van de terugkeer naar de eenvoud van de rustieke vrije tijd.


Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.