Boven
Boeken
Details
Recensie

SONADEZI CHAU DUC GOLF COURSE(Sonadezi Chau Duc Golf Course)

Hoi Bai - Chau Pha - Da Bạc Road, Huu Phuoc Village, Suoi Nghe Commune, Chau Duc District, Ba Ria - Vung Tau Province, VietnamBekijk op de kaart

5
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 749

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6917
  • :Andere
  • :Greg Norman
  • :2022

Baan Introductie

De Sonadezi Golf Course heeft over het algemeen een relatief vlak terrein, met hoogteverschillen die van noord naar zuid door de baan lopen, wat natuurlijke obstakels creëert en de moeilijkheidsgraad van elke hole verhoogt. Veel holes worden omringd door aangeplante bomen, wat het spel opwindend en uitdagend maakt. De compacte, vlakke lay-out van Sonadezi is geschikt voor internationale standaardgolftoernooien. Het plan omvat twee verschillende 18-holes banen met verschillende ontwerpen en moeilijkheidsgraden. Het resort heeft een ovaalvormige golfbaan, omringd door uitgestrekte groene gebieden en bezaaid met bermudagras. Een meer uitdagende kampioenschapscursus is gepland voor een latere fase van het project.
De uitgebreide club biedt ruime ruimte en een panoramisch uitzicht op de golfbaan. Het restaurant in het resort biedt een gevarieerd menu met favoriete gerechten van golfers, evenals Vietnamese en internationale gerechten. Daarnaast zijn er professionele winkels met golfbenodigdheden en verhuurapparatuur, evenals merkherinneringen voor bezoekende golfers. De kleedkamers zijn modern, schoon en voorzien van een ontspanningsruimte na het golfen. De oefenfaciliteiten van Sonadezi omvatten een driving range en putting greens.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.