Boven
Boeken
Details
Recensie

Palm Resort Golf- en Countryclub(Palm Resort Golf & Country Club)

Jalan Persiaran Golf, Off Jalan Jumbo,,81250 Senai,Johor,MalaysiaBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

07:00~09:00

Vooruitbetalen

CNY 528

B.C.C会员价CNY

Boek

12:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 528

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :54
  • :216
  • :6866/7158/7205
  • :144
  • :Andere
  • :Hiromasa Inagawa
  • :1994

Baan Introductie

Palm Resort Golf- en Countryclub ligt dicht bij de luchthaven Senai en is een exclusieve golfbestemming met drie volledig verschillende 18-holes kampioenschapsgolfbanen, ontworpen door Hiromasa Inagawa, en een scala aan sport- en recreatiefaciliteiten. Deze bekroonde Palm Resort Golf- en Countryclub werd uitgeroepen tot nummer één door het Maleisische Golf Magazine voor het jaar 2001/2002 en nummer twee door het Aziatische Golf Magazine in 2002.
De drie 18-holes kampioenschapsgolfbanen - Allamanda, Cempaka en Melati - zijn vernoemd naar Maleisische planten. Palm Resort beslaat 800 hectare heuvelachtig terrein en schilderachtige meren. Elk van de banen is omgeven door prachtige tuinen en natuurlijke flora. De fairways lopen vaak langs water, er zijn grote bunkers en de tees en greens zijn ook uitdagend. De Allamanda-baan organiseerde de Johnnie Walker Super Tour in 1998 en de Davidoff National Cup (World Cup Qualifier) in 2002 en 2004.
Allamanda biedt adembenemende uitzichten, waterpartijen, uitdagende bunkers en goed onderhouden Tifdwarf Bermuda-grasgreens. De twee meest opvallende holes zijn de tweede en de vijftiende. De baan heeft veel hoogteverschil, vooral bij hole elf waar water in het spel komt. Het prachtige landschap en de golvende terreinen, gecombineerd met waterhindernissen, grote bunkers, hoogteverschillen en enkele verraderlijke doglegs, zorgen ervoor dat elk club in je tas nodig is!
Cempaka is een kampioenschapsgolfbaan die extra aandacht vereist. Deze baan organiseert vaak lokale toernooien. De baan meet 7156 yards vanaf de achterste tee. Met uitdagende doglegs, smalle fairways, negen waterholes en meer dan 60 bunkers, heb je de juiste clubkeuze nodig om een hoge score te behalen. De eilandhole op hole negen vereist speciale aandacht, evenals het koffieplantagegebied tussen hole twaalf en dertien, en de diepe greppel op hole veertien.
Melati is meer open en wordt meestal beschouwd als een links-style golfbaan. Met een golvend ontwerp en een start vanaf de eerste tee van de drie gebieden, meet de langste van de drie banen 7209 yards vanaf de zwarte tee. Het heeft 68 bunkers en zes waterholes, en het heeft ook enkele unieke kenmerken, waaronder de langste bunker in Maleisië op hole twee, een par 3 van 684 yards op hole vijftien. Het prachtige landschap van Melati is te zien vanaf de meeste teeboxen op de baan.
Palm Resort heeft een volledige oefenfaciliteit, een golfschool en korte spelvoorzieningen voor alle golfers. Het clubhuis is ontworpen in Maleisische architectuur en beschikt over hoge plafonds, houten balken en gelaagde daken. Het clubhuis heeft ruime kleedkamers voor zowel mannen als vrouwen, een golfcartoplaadpunt, een fitnesscentrum en een golfwinkel. Golfen bij Palm Resort is een onvergetelijke ervaring op de Maleisische golftour.

Faciliteiten op de baan

Service Items

Items Prijs

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.