Boven
Boeken
Details
Recensie

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi(Chatrium Golf Resort)(Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi)

224 Moo 2, Tambol Tubsai, Amphoe Pong Nam Ron, Chanthaburi 22140 ThailandBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 568

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7162
  • :Andere
  • :Dennis Griffiths
  • :1995

Baan Introductie

Het Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi is gelegen te midden van weelderig groen in het majestueuze bergachtige gebied van Ban Nong Pla Lai in Thailand. Het resort beschikt over een 18-holes golfbaan die zich uitstrekt over meer dan 1580 acres in een schilderachtig landelijke omgeving met heuvels en valleien. Bovendien is er een geurige tropische tuin, een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is, en een openluchtterras. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke gerechten in het resortrestaurant.
De onlangs gerenoveerde 47 kamers van het hotel bieden een prachtig uitzicht op de golfbaan. Het resort ligt op ongeveer drieënhalf uur rijden van de internationale luchthaven Suvarnabhumi en op anderhalf uur rijden van de Trat-luchthaven. Het is ook slechts 46 kilometer verwijderd van Chanthaburi-stad. De locatie van het Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi is gunstig voor reizigers van over de hele wereld, met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de Soi Dao Waterval, de Soi Dao Wildlife Sanctuary en de historische stad Chanthaburi, allemaal op korte rijafstand. WiFi is beschikbaar in alle gebieden van het hotel, en er is een gratis fietsverhuurservice.
Op slechts 46 kilometer, een rit van 40 minuten, bereikt u de bruisende kuststad Chanthaburi, die rijk is aan cultuur en geschiedenis. Hier vindt u een schat aan bezienswaardigheden, van het indrukwekkende katholieke kerkgebouw tot de overblijfselen van de Franse residentie uit 1893. Er zijn talloze plekken om te verkennen en te ontdekken. Bezoekers kunnen schatten opsporen op de beroemde juwelenmarkt of genieten van verse zeevruchten in authentieke Thaise restaurants.

Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.