Boven
Boeken
Details
Recensie

Panorama Golf & Country Club (Panorama Golf & Country Club)(Panorama Golf and Country Club)

68 Moo 10 Tambon Nongyakhao, Sikhiu, Nakonratchasima 30140,ThailandBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :6901
  • :Andere
  • :Dean Refram
  • :1993

Baan Introductie

Gelegen aan de rand van het Khao Yai National Park, deels gebouwd in het plaatselijke onontwikkelde bos en aan één kant op een bluf die uitkijkt over de hele Khao Yai Valley, volgt de baan in feite het wegontwerp langs de berg en ligt in een natuurlijke omgeving met hogere ligging, waardoor het klimaat gunstig en winderig is en de uitdaging nog groter.

De moeilijkheidsgraad van de Panorama Golf & Country Club wordt gecreëerd door gebruik te maken van de natuurlijke golvingen van het land en golfers worden hier zelden geconfronteerd met een vlak approach shot. Extra waterhindernissen en slim geplaatste bunkers zorgen voor een visuele afschrikking om golfers de hele ronde alert te houden. De 10e korte par 4 is een bijzonder goed voorbeeld van het gebruik van het land door de ontwerper om een prachtige hole te creëren, die een hole-in-one biedt voor de agressievere golfer die de voorkeur geeft aan een lange swing. De tee shot voert je door een natuurlijke vallei en heuvel naar een blinde fairway en er is alle kans op birdie op deze linkshandige dogleg als de lijn goed is.

De faciliteiten van het clubhuis van de baan zijn eersteklas en traditioneel van ontwerp, het personeel is warm en gastvrij en de service die je krijgt is ongeëvenaard. Met kleedkamers en douches, een volledig gevulde proshop en twee prachtige zwembaden zullen golfers blij zijn met de service die wordt geboden op de Panorama Golf & Country Club. Er is ook een klein terras met uitzicht op de baan en het omringende landschap, waardoor het een geweldige plek is om te genieten van drankjes en hapjes na de wedstrijd.


Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.