Boven
Boeken
Details
Recensie

Blue Sapphire Golf & Resort (Blue Sapphire Golf & Resort)(Blue Sapphire Golf & Resort)

Blue Sapphire Golf & Resort Bo Phloi District, Kanchanaburi, ThailandBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :36
  • :144
  • :AB:7000,CD:6664
  • :Andere
  • :Steven Youdan & Art-anan Yomchinda
  • :2003

Baan Introductie

Blue Sapphire Golf & Resort ligt in de provincie Nakhon Pathom in het westen van Thailand en is een uitstekende 36-holes golfbaan. Het bevindt zich op ongeveer 30 minuten rijden van het stadscentrum van Nakhon Pathom. De golfbaan is verdeeld in de 18-holes Canyon Course (A-B Course) en de 18-holes Ocean Course (C-D Course).
De twee 18-holes golfbanen van Blue Sapphire zijn zorgvuldig aangelegd tussen een reeks kunstmatige blauwgroene meren. Er zijn vijf verschillende tee-boxposities om verschillende niveaus van spelers tegemoet te komen. Elke hole heeft zijn eigen kenmerken en de namen weerspiegelen hun speelstijl.
In de Canyon Course wordt je vaak geconfronteerd met waterhindernissen. Deze baan omvat de Blue Sapphire-negen (A Course) en de Yellow Sapphire-negen (B Course). Alle par-3 holes zijn downhill en vereisen het oversteken van waterhindernissen. Veel van de par-4 en par-5 holes vereisen daarentegen uphill slagen, met majestueuze bergen in de verte.
De Pink Sapphire (C Course) gecombineerd met de D Course vormen de Ocean Course. Hoewel de negen holes van de C Course het kortst zijn, bevatten ze het grootste deel van de waterhindernissen op de Blue Sapphire-baan. De D Course is uitdagender, met smalle landing zones, verhoogde greens en verschillende scherpe bochten rond voormalige steengroeven.
Over het algemeen biedt Blue Sapphire Golf & Resort golfers de mogelijkheid om een of twee plezierige rondes golf te spelen te midden van het platteland en is het een uitstekende keuze voor spelers die even willen ontsnappen aan de stad en willen genieten van een rustige omgeving.

Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.