Boven
Boeken
Details
Recensie

Parichat International Golf Links (Parichat International Golf Links)(Parichat International Golf Links)

Yutthasastr Road, Sattabong - Phnom Sarakham, Khao Mai Kaeo Subdistrict, Bang Lamung District, Chon Buri Province, 20150Bekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

23dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 529

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :73
  • :6660
  • :Andere
  • :Parichat Vivatanant
  • :2014

Baan Introductie

Parichat International Golf Links is gelegen in Tambon Khao Mai Kaew, Thailand, op slechts 15 minuten rijden van Pattaya en op een uur rijden van de internationale luchthaven U-Tapao. Deze golfbaan, gebouwd in 2014, is een traditionele 18-holes baan die zich uitstrekt over 214 acres, omringd door natuurlijke vegetatie. De baan is zorgvuldig ontworpen en biedt golfers van alle niveaus uitdagende holes en adembenemende uitzichten. De club biedt eersteklas service en is een uitstekende keuze voor golfers die willen spelen op een topbaan en genieten van hoogwaardige voorzieningen en service.
Hole 17, een par-4 hole (vanaf de zwarte tee totale lengte van 403 yards), is een van de meest uitdagende holes op de baan. Voor de afslag moet er zorgvuldig worden gekozen om het water in het midden van de fairway te vermijden. De opvallende kliffen in de verte vormen een opwindend uitzicht op de baan. Vervolgens wacht een lastige green met aanzienlijke helling. Als een speler de bal niet op de green kan houden, zal dit resulteren in een extra slag om terug te keren naar de green.
Prachtig glooiende bergen, weerspiegeld in de serene meren van de golfbaan, maken van deze 6660-yard lange baan een uitdagende ervaring op elk niveau. Bovendien kun je ontspannen in de paviljoens, genieten van de zachte geluiden van de natuur en verfrissingen nuttigen.

Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.