Boven
Boeken
Details
Recensie

Mountain Creek Golf Resort and Residences(山溪高尔夫度)(Mountain Creek Golf Resort and Residences)

99/9 Moo 12, Mittraphap Road, KM. 92, Tambol Ladbuakhao, Amphur Sikhio, Nakhon Ratchasima Thailand, 30340, ThailandBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~14:00

Vooruitbetalen

CNY 468

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :27
  • :108
  • :3781/3834/3671
  • :Andere
  • :Seve Ballesteros
  • :2011

Baan Introductie

Mountain Creek Golf Resort and Residences is een 27-holes golfbaan gelegen in het Khao Yai National Park. De enige golfbaan in Thailand ontworpen door Seve Ballesteros strekt zich uit over drie negen-holes banen, elk vernoemd naar hun natuurlijke omgeving: Highland, Creek en Valley. De voormalige wereldranglijstaanvoerder en winnaar van vijf grote kampioenschappen heeft Creek en Valley ontworpen als de meest uitdagende van de drie, terwijl de Highland-baan relatief vlak is.
Mountain Creek Golf Course vereist een combinatie van kracht, precisie en aandacht. Deze Khao Yai golfbaan heeft strategische hindernissen geplaatst, zodat je vanuit elke hoek moet nadenken over je slagen. Als je bal niet in het midden blijft, wachten dichte struikgewassen rondom de green met kostbare straffen. De holes variëren in afstand, van korte par-4's van 330 yards tot uitdagende par-5's van 550 yards. De greens rondom de baan zijn ongelijk, sommige met aanzienlijke hoogteverschillen.
De faciliteiten aan de rand van de baan zijn uitstekend, met een oefenbaan en kleedkamers. Het uitgestrekte clubhuis is het centrum van de golfbaan, het start- en eindpunt van de drie negen-holes banen. Mountain Creek heeft ook een klein resort met andere sportfaciliteiten en een spa. Gelegen op 200 kilometer ten noordoosten van Bangkok is Mountain Creek een uitstekende keuze voor golfers die in Khao Yai op zoek zijn naar een dag vol uitdaging.

Service Items

Items Prijs
 
 
 

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.