Boven
Boeken
Details
Recensie

St Andrews Golfclub(St Andrews Hamilton Golf Club)(St Andrews-Hamilton Golf Club)

64 ST ANDREWS TERRACE ST ANDREWS, HAMILTON NEW ZEALAND 3200Bekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :70
  • :6064
  • :Andere
  • :1903

Baan Introductie

De Hamilton Golf Club ligt in St Andrews, een historische baan in het centrum van de stad die zeer goed wordt onderhouden en elke hole is uitdagend en de moeite waard. Het is een levendige, vriendelijke club die alle soorten leden en bezoekers verwelkomt. De club werd in 1903 opgericht in het centrum van Hamilton, is sindsdien verschillende keren verhuisd en werd uiteindelijk in 1913 officieel gevestigd op het terrein van St Andrews, dankzij de visie en vrijgevigheid van Harry Gillies.


St Andrews begon als een golvende linksbaan met meer dan 60 bunkers. Later werden er bomen geplant en werd een deel van de roughs geprepareerd. In de afgelopen jaren is de baan geherstructureerd om de speelbaarheid en onderhoudsbehoeften te verbeteren. Sommige van de beroemde intimiderende bunkers zijn omgevormd of vervangen door gemanicuurde depressies, sommige bomen zijn verwijderd en sommige tees zijn verlengd. Dit grote herontwikkelingsproject met Greg Turner Design werd voltooid in 2023. Op de foto hieronder zijn de bunker op de 9e green en de bunker verder naar achteren op de 1e hole voorbeelden van de nieuwe stijl die nu op de hele baan wordt gebruikt.


De club heeft meer dan 1000 leden en biedt lidmaatschapscategorieën voor alle niveaus. De club organiseert een regelmatig programma van competitieve golftoernooien en biedt meer sociale opties voor alle leeftijden en niveaus. Het is een geweldige plek om nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van het uitzicht, met een volledig uitgerust clubhuis, café en bar. 


De Hamilton Golf Club is trotse gastheer geweest van een aantal toptoernooien voor amateurs en professionals, waaronder de Open Championships tot 1980, de Men's en Women's National Amateurs, de 32e Queen Sirikit Cup in 2010, de 2020 New Zealand Men's Senior Championship, de 2020 Freiberg Masters, de 2023 New Zealand Amateur Championships en de 2024 New Zealand Mid-Amateur Championship. Nieuw-Zeelands Amateurkampioenschap 2023 en Nieuw-Zeelands Midden Amateurkampioenschap 2024.


Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.