Boven
Boeken
Details
Recensie

Golfclub Hedes in Zhangzhou, Fujian(漳州东南花都)(Hedes Golf Club in Zhangzhou, Fujian)

Southeast Flower Capital, Xizaka Village, Guanxun Town, Zhangpu County, Zhangzhou City, Fujian Province, ChinaBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

115dagen beschikbaar om te boeken

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs

06:00~14:30

Vooruitbetalen

CNY 969

B.C.C会员价CNY

Boek
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :5620
  • :103.5
  • :Andere
  • :Pan mulberry

Baan Introductie

De Hua Du Thermal Golf Course ligt in het zuidoostelijke deel van Zhangzhou, Fujian, China. Hier vindt elk jaar de Flower Expo aan de Straat van Beide Kanten en de Moderne Landbouw Expo aan de Straat van Beide Kanten plaats. Het is een 4A-nationaal toeristisch gebied, met de beroemde berg Jiu Long Ling in het zuiden van Min als achtergrond. De Jiu Long-rivier kronkelt voor de berg, en hier zijn weelderige bloemen en bomen die de ogen verheugen en onvergetelijke indrukken achterlaten.

De golfbaan beslaat een oppervlakte van 2000 mu en maakt gebruik van een nieuwe generatie kwalitatief hoogwaardig, laag maaiend platina gras, fijn en mooi gemarkeerd. De golfbaan is omgeven door bergen, en met een enkele blik zie je pieken, groene bossen en kostbaar Aloëhout, kamferbomen, mooie bamboe en inheemse bossen die een natuurlijke zuurstofbar vormen. De zorgvuldig aangelegde witte zandbunkers en reflecterende meren vullen elkaar aan, zodat je de rust en schoonheid van dit golfparadijs overal op de baan kunt voelen. Dit is een hoogwaardige 18-holes golfbaan, ontworpen door de beroemde ontwerper Sampan, die al 17 golfbanen heeft ontworpen. De golfbaan is prachtig maar niet luxe, vriendelijk maar vol verborgen gevaren. De greens zijn gebouwd op heuvels, tussen heuvels en steile hellingen, met slimme hellingen, gemakkelijk te verdedigen maar moeilijk aan te vallen, zeer uitdagend. Het algehele ontwerp van de golfbaan zit vol dromen en illusies, en je voelt je als in de hemel om de prachtige wereld van "Een hole, een wereld" te ervaren. Na een evaluatie door het geautoriseerde golfhandicapsysteem wordt de Hua Du Thermal Golf Course beschouwd als gelijkwaardig aan de beroemde Pebble Beach Golf Links van de PGA Tour wat betreft moeilijkheidsgraad en wordt beschouwd als de beste berggolfbaan in Zuid-China.

Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.