Boven
Boeken
Details
Recensie

Dubai Els Golf Club(The Els Club Dubai)(The Els Club Dubai)

Dubai Sports City PO Box 111123 Dubai, UAEBekijk op de kaart

4
< >

Kies uw golfpakket

Prijskalender

Tijd Service Details Prijs
Neem contact op met het klantenservicecentrum voor tarieven
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :18
  • :72
  • :7538
  • :Andere
  • :Ernie Els
  • :2008

Baan Introductie

De baan is uitdagend, met onberispelijke fairways en greens en alle noodzakelijke voorzieningen. Het golvende terrein is een visuele traktatie en een strategische ervaring. De brede fairways zijn omzoomd met zand en inheems gras en klassieke bunkers, helemaal in de stijl van The Links. De goed onderhouden grasoppervlakken kunnen het hele jaar door worden gebruikt.

Het karakter van Els banen over de hele wereld is duidelijk op elke hole. De bunkers zijn gemodelleerd naar die van Royal Melbourne, de greens lijken op die van de tweede hole van Pinehurst en de fairways zijn breed en golvend. Daarnaast maken de slim geplaatste tees, het goede onderhoud van de baan, het zachte en harde zand en de zorgvuldig ontworpen glooiingen dit tot een waar meesterwerk van baanontwerp.

In 2008 werd de baan door Links Golf Magazine erkend als de “Best New International Course” en in hetzelfde jaar riep Troon Golf het uit tot de “Best New Facility of the Year” door Troon Golf, ‘Best Golf Course in Dubai’ door CNBA Arabian Property Awards in 2009, ‘Best Golf Course in Dubai’ door Dubai Golf Club, ‘Best Golf Course in Dubai’ door Dubai Golf Club, en ‘Best Golf Course in Dubai’ door Dubai Golf Club. In 2009 werd The Els Club Dubai bekroond als “Beste golfbaan in Dubai” door de CNBA Arabian Real Estate Awards. De club heeft ertoe bijgedragen dat Dubai een wereldberoemde golfbestemming is geworden door een glamoureuze aanwezigheid te creëren voor golfliefhebbers.


Faciliteiten op de baan

Ondersteunde talen

Betalingsmethode

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.